Hoogsensitiviteit, door de bomen het bos weer zien.

Voorafgaand aan het coachingsprogramma hebben we eerst een uitgebreid intake gesprek. Hierin inventariseren we welke problemen je ervaart en wat je wensen zijn met betrekking tot de invulling van het programma. Ook laten we alle deelnemers in Nederland eerst volledig doormeten door één van de orthomoleculair therapeuten waar we nauw mee samenwerken. Naar aanleiding hiervan stellen wij een programma, op maat, voor je samen voor het coachingstraject in Zwitserland. Het gaat hierbij altijd om een midweek, van zondagmiddag t/m vrijdagmiddag. Er is ruimte voor drie deelnemers per keer.

Mens sana in corpore sano ofwel een gezonde geest in een gezond lichaam.

Dat betekent dat we je fysiek, emotioneel en verstandelijk helpen om (weer) in balans te komen. Overprikkeling geeft een reactie op alle systemen in je lichaam. Hsp’s zijn erg goed in het negeren van allerlei lichamelijke klachten die gepaard gaan met of juist ontstaan door de overprikkeling. Zij weten als geen ander op hun reserves te teren en hun fysieke batterij leeg te maken. Daardoor raakt het lichaam uit balans en dit heeft als effect dat de klachten vermeerderen en men in een vicieuze neerwaartse cirkel terecht komt. Door je fysiek (orthomoleculair onderzoek) door te meten en daarnaast samen met je te onderzoeken wat de geestelijke en emotionele overprikkeling doet met je, weet je op welke wijze je fysiek en geestelijk weer in balans komt en blijft. Dat is de kracht van onze aanpak. Niet de symptomen bestrijden maar je bewust te maken van je HSP, je kracht, je verschil met de rest van de wereld, op welke wijze je weer in balans kan komen en gebruik kan maken van die kracht.

Programma Zwitserland

Er zijn vele manieren om in Zwitserland te komen, per vliegtuig, per trein, per auto, meerijden met ons, in ieder geval op zondag kom(en) je (jullie) aan. Iedere dag is er een individueel coachings-sessies en gezamenlijke sessies volledig afgestemd op jou, afgewisseld met ontspannende bezigheden. Dat kunnen wandelingen zijn in de bergen, ontspannende bezigheden in en om het chalet of bezoeken van steden en dorpen in de omgeving. Het programma is intensief en ontspannend tegelijk, er is voldoende tijd om te herstellen en uit te rusten of om je terug te trekken op je kamer en daar een boek te lezen. De maaltijden zullen we gezamenlijk nuttigen en we zullen rekening houden met alle wensen. De avonden kun je genieten van de heerlijke rust en natuur om ons heen, de geweldige uitzichten en de rust van de tuin.

*In de directe omgeving zijn diverse activiteiten te ondernemen zoals zwemmen, sauna, golfen

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in het programma? Wil je meer informatie of weten welke investering het vraagt?

Of heb je vragen over de beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.